Ali Dyrmishi Kalon “Tomorrin” Lundron mbi Shkumbin

Ali Dyrmishi Kalon “Tomorrin” Lundron mbi Shkumbin

Ali Dyrmishi Kalon “Tomorrin” Lundron mbi Shkumbin

1 Comment on Ali Dyrmishi Kalon “Tomorrin” Lundron mbi Shkumbin

Lajmi me i fundit per kampin peqinas padyshim qe eshte ai i shumprituri. Pas mosmarveshjeve qe ka patur ne Berat Dyrmishi eshte larguar nga ekipi i Tomorrit dhe pritet krahe hapur ne qytetin e Peqinit. Drejtues te shkumbinit kane qene te gatshem per ta kontaktuar dhe biseduar menjehere me te. Nuk mund te thuhet se ka nje marreveshje por ne Peqin gjithcka eshte e gatshme dhe pritet vetem Ok nga presidenti i Osumii Travel per te ardhur ne krye te ekipit peqinas. Ky mund te jete nje ogur shume i mire per kampin bardhekalter pasi pritet qe se bashku me te ne krah te jete edhe donatori Ismaili i cili do te mbeshtese Dyrmishin ne presidencen e tij ne peqin

About the author:

1 Comment

  1. ILIR  - 03/07/2011 - 09:23
    Reply /

    nuk besoj se osumi te sponsorizoj shkumbinin se nuk shkon!

Leave a comment

Back to Top