Dinamo, tjetër fitore europiane pa “bereqet

Dinamo, tjetër fitore europiane pa “bereqet

No Comments on Dinamo, tjetër fitore europiane pa “bereqet

Dinamo fiton, por nuk gjen kualifikimin e shumëkërkuar. Blutë edhe pse me një mal me mungesa dhe probleme, kanë treguar vërtet një shpirt të lartë sakfricie në ndeshjen e djeshme. Kampionët e Shqipërisë e nisën me një formacion tërësisht sulmues, ku Sefa ishte sulmuesi i parë dhe pas krahëve të tij operonin Soza-Muzaka-Martinena.

Excerpt from:
Dinamo, tjetër fitore europiane pa “bereqet

About the author:

Leave a comment

Back to Top