Heroi i Shkumbinit, Dervishi: E mposhtim Luftëtarin

Heroi i Shkumbinit, Dervishi: E mposhtim Luftëtarin

Heroi i Shkumbinit, Dervishi: E mposhtim Luftëtarin

No Comments on Heroi i Shkumbinit, Dervishi: E mposhtim Luftëtarin

roland dervishiSulmuesi peqinas, Roland Dervishi, ishte heroi i takimit përballë Butrintit. Megjithatë, kapiteni bardhekaltër e ndan suksesin me të gjithë skuadrën. “E kisha thënë para sfidës se do të jetë një përballje mjaft e fortë dhe që do të na kënaqte edhe një fitore minimale. Ajo që na jep shpresë për të ardhmen është fakti se në grupin tonë nuk ka shumë diferenca ndërmjet skuadrave dhe kjo lejon çdo ekip të synojë të marrë pikë në çdo fushë. Kundërshtari ynë i radhës është Luftëtari. Në gjykimin tim, mund të them se Shkumbini i ka të gjitha mundësitë për të synuar fitoren në Gjirokastër. Jemi të motivuar edhe për të thyer tersin e transfertave”.
Fatmir Ahmeti/PanoramaSport

About the author:

Leave a comment

Back to Top