Kategoria e Parë shorti 2016-2017

Kategoria e Parë shorti 2016-2017

No Comments on Kategoria e Parë shorti 2016-2017

Kategoria e Parë, ka çelur siparin për edicionin 2016-2017. Skuadrat e ndara në dy grupe, kanë njohur kundërshtarët e tyre pas shortit të hedhur në Federatën Shqiptare të Futbolllit. Sot paradite në orën 11.00, në praninë e përfaqësuesve të klubeve dhe atyre të medias, Drejtori i Departamentit të Garave Lysien Nurishmi, ka hedhur shortin për Grupin A dhe Grupin B. Kampionati kombëtar i kësaj kategorie do të fillojë të shtunën më datë 24 shtator. Gjatë hedhjes së shortit, janë shpëndarë edhe tabelat e reja elektronike të cilat do të përdoren për ndërrimet e futbollistëve dhe minutat shtesë. Një tjetër risi, për kampionatin kombëtar të Kategorisë së Parë, do të jetë edhe transmetimi i drejtëpërdrejtë i tre ndeshjeve të tij në javë, nga ana e Televizionit Publik Shqiptar. Ja edhe shorti i kësaj kategorie:

Kategoria e Pare Java 1,2,3,4,5,6..

Kategoria e Parë A,

Kategoria e Parë B

About the author:

Leave a comment

Back to Top