Keqardhja e Miles: Në Pogradec lamë dy pikë

Keqardhja e Miles: Në Pogradec lamë dy pikë

Keqardhja e Miles: Në Pogradec lamë dy pikë

No Comments on Keqardhja e Miles: Në Pogradec lamë dy pikë

Shkumbini do të firmoste një barazim në “Gjorgji Kyçyku” përpara ndeshjes, por jo pas saj. Trajneri Mile është i dëshpëruar për faktin që suadra e tij nuk arriti të dilte me tre pikë, ndonëse i shkoi shumë pranë fitores. “Transfertat janë gjithmonë të vështira, por ne luajmë pa komplekse në çdo fushë dhe në Pogradec, jemi me të vërtetë të keqardhur që nuk arritëm të merrnim fitoren. Me dy pikët e mira mbajmë lart moralin dhe përforcojmë një pozicion të mirë në renditje, por është e domosdoshme që të vazhdojmë në këtë rrugë”.

Lulzim Resuli

About the author:

Leave a comment

Back to Top