Komisioni i turpit pezullon golshenuesit

Komisioni i turpit pezullon golshenuesit

Komisioni i turpit pezullon golshenuesit

No Comments on Komisioni i turpit pezullon golshenuesit

Dervishi që nga java e 4-t e kampionatit ka qenë në krye të listës së golashënuesve dhe ka kryesuar për plot 22 javë kampionat. Ky besoj se është një fakt, që tregon qartë se Dervishi ka qenë pretendentët kryesorë që prej fillimit te kampionatit.

Ky eshte vendimi i komisionit te etikes per golashenuesit e superiores dhe kategorise se pare.

KOMISIONI I ETIKES

Tirane me 24/05/2012

PROCESVERBAL

Komisioni i Etikes se FSHF i mbledhur sot ne date 24 Maj 2012 pasi u njoh me materialin e paraqitur nga Sekretariati Teknik i pasi diskutoi ceshtjet e paraqitura per shyrtim , ne perfundim

VENDOSI:

Pezullimin e dhenies se titullit te golashenuesve per kategorine Superiore dhe Kategorine e Pare deri ne nje vendim te dyte te Komisionit te Etikes .

Komisioni i Etikes

Kryetar Zv Kryetar Anetar

Fatmir Brraka Bejkush Birce Bashkim Koka

Anetar Anetar

Adriatik Brace Ardian Leka (ne mungese)

About the author:

Leave a comment

Back to Top