Ne Peqin ka nje familje “te lumtur”

Ne Peqin ka nje familje “te lumtur”

Ne Peqin ka nje familje “te lumtur”

No Comments on Ne Peqin ka nje familje “te lumtur”

Vellerezit Magani, djemte e trajnerit te njohur, jane te kenaqur me ate qe po kalojne ne kete sezon

Djemte e trajnerit Gugash Maganit, jane bere futbolliste tashme te Shkumbinit dhe ndihe mire ne kete sezon te pare te tyrin.
Endri Magani: ‘Ka qene nje sezon i mire per mua, pasi kam gjetur disa hapesira per te qene pjese aktive e ekipit te Shkumbinit. Padyshim qe na duhet pune per t`u perfeksionuar dhe mendoj se ne vazhdimesi do te punoj per te qene ne forme te mire sportive.Dua te theksoj se eshte merite e trajnerit tone Mile, i cili ka punuar dhe besuar se mund t`ia dale ne punen e tij me vje ekip me elemente te rinj dhe kjo i dha frytet e saj per kete faze te pare’
Artur Magani: ‘Faza e pare dhe kompeticioni i Kupes kane qene nje hapesire e mire per mua ne rradhet e ekipit te Shkumbinit.Kuptohet qe ne rolin e sulmuesit ka lojtare te tjere qe kane peshen e tyre ne ekip por gjej rastin te falenderoj trajnerin Mile qe ka bere te mundur te kete edhe hapesira per mua.Ne fazen e pare duhet thene qe ka qene edhe nje moment jo i volitshem demtimi im, per te cilin me eshte dashur te jeme kater jave larg fushes se blerte.Megjithate mendoj se gjithcka quhet e mbyllur per 2011 dhe tashme na duhet te shohim tek vazhdimesia’
LULEZIM RESULI

About the author:

Leave a comment

Back to Top