Sead Haxhibuliç, firma më e fundit e Besës

Sead Haxhibuliç, firma më e fundit e Besës

No Comments on Sead Haxhibuliç, firma më e fundit e Besës

Bizhdili formon grupin boshnjak në Kavajë, duke premtuar sërish një skuadër me pretendime Një ditë para nisjes drejt Greqisë, presidenti i Besës ka afruar një tjetër futbollist me vlera. Ish-sulmuesi i Apolonisë dhe Vllaznisë, Sead Haxhibiliç, nga dje është pjesë e Besës. Boshnjaku i sulmit do t’u bashkohet kështu dy patriotëve të tij te Besa, Semir Haxhibuliçit dhe Edin Ferizoviçit.

Read the original here:
Sead Haxhibuliç, firma më e fundit e Besës

About the author:

Leave a comment

Back to Top