Shkumbini, a do ta mbajë dot sulmuesin Mustafaj

Shkumbini, a do ta mbajë dot sulmuesin Mustafaj

Shkumbini, a do ta mbajë dot sulmuesin Mustafaj

No Comments on Shkumbini, a do ta mbajë dot sulmuesin Mustafaj

Klubi i Shkumbinit ka filluar nga bisedat me lojtarët dhe mendohet që shumica e të rinjve të cilët luajtën në këtë kampionat të konfirmohen dhe për vitin e ardhshëm. Peqinasit pretendojnë që lojtarët do jenë “më të rritur” në të gjitha drejtimet dhe kjo do ti ndihmojë ndjeshëm në objektivat e tyre. Ndërkohë nuk dihet ende nëse sulmuesi Mustafaj, me shumë vlera, do të qëndrojë apo jo në klub.

About the author:

Leave a comment

Back to Top