Shkumbini – Besa 1-0 Ndeshja e plote (VIDEO)

Shkumbini – Besa 1-0 Ndeshja e plote (VIDEO)

No Comments on Shkumbini – Besa 1-0 Ndeshja e plote (VIDEO)

Shikoni ndeshjen e plote midis Shkumbinit dhe Beses.

About the author:

Leave a comment

Back to Top