Shkumbini kerkon blerje emergjente

Shkumbini kerkon blerje emergjente

Shkumbini kerkon blerje emergjente

No Comments on Shkumbini kerkon blerje emergjente

Shkumbini i sezonit te ardhshem, padyshim qe nuk mund te perfaqesohet ne kampionat me keta futbolliste qe ka aktualisht ne dispozicion. Nje gje e tille u pa qarte ne miqesoren qe skuadra zhhvilloi me Gramshin, ku barazimi 1-1, ishte konfirmimi qe te peqinasit nevojiten disa futbolliste cilesor dhe me eksperience. Puna e bere deri tani nga trajneri Mile, me futbollistet e rinj qe ka ne dispozicion, eshte per tu lavderuar, por per te pare nje skuader sa me te forte ne kamionat, normalisht qe nevojiten blerje, te cilat nuk mund te realizohen pa u zgjidhur me pare ngerci qe ka perfshire aktualisht skuadren e Shkumbinit.
Tksa mbeten edhe dy jave nga nisja e sezonit te ri futbollistik, ne Peqin te gjithe jane te bindur se nga kjo skuader do te largohen te pakten edhe tre futbolliste te njohur, te cilet do ti japin mundesi teknikut Mile te ndertoje nje formacion te alteruar mes eksperiences dhe talentit te te rinjve.

About the author:

Leave a comment

Back to Top