Shkumbini, Mile fiton disa të rinjë në miqësore

Shkumbini, Mile fiton disa të rinjë në miqësore

Shkumbini, Mile fiton disa të rinjë në miqësore

No Comments on Shkumbini, Mile fiton disa të rinjë në miqësore

Deri më tani, peqinasit kanë zhvilluar kater miqësore dhe nuk kanë humbur asnjërën prej tyre. Tre fitore për Shkumbinin vijnë ndaj Elbasanit, Tomorit dhe Beses dhe një barazim është arritur në përballjen ndaj ekipit të Gramshit. Ajo për të cilën po punon në këto ditë, trajneri Mile është konsolidimi i grupit dhe lojtarëve që do të përbëjnë formacionin. Në sytë e trajnerit Mile, përveç disa lojtarëve me përvojë kanë rënë në sy edhe disa elementë positive, të cilët mund të gjejnë vetveten me punën e tyre në drejtimin e trajnerit Mile. Kështu në kater ndeshjet miqësore ka rënë në sy loja e mirë e Kafazit, Voglit por edhe e Sulkjes, vëllezërve Lundraxhiu tek të cilët trajneri Mile mendon t’i përfitojë në të ardhmen.

About the author:

Leave a comment

Back to Top