Shkumbini, Mile punon “në tym”

Shkumbini, Mile punon “në tym”

Shkumbini, Mile punon “në tym”

No Comments on Shkumbini, Mile punon “në tym”

Dje ka nisur java e dytë e përgatitores për ekipin e Shkumbinit dhe në seancat sërvitore të ekipit janë duke u parë të njëjtat fytyra. Lojtarët vendalinj janë duke punuar me teknikun Mile, por “në tym”, pasi e ardhmja e tyre mbetet një dilemë e madhe.

Stërvitja – Seanca ka startuar në 17:30 dhe bashkëngjitur përgatitjes fizike shumë të rëndësishme për këtë periudhë, trajneri Mile ka gërshetuar edhe lojën mes grupit, për të futur kështu edhe elementë tekniko-taktikë. Me gjithë harmoninë që ekziston tek grupi i të rinjve, por edhe të tjerëve me më shumë eksperiencë, sërish duket të jenë me pak peshë për të formuar së paku një bosht “të rëndë” për Shkumbinin e sezonit të ri. Dhe sillet nga sillet, gjithçka ngec te paratë.

About the author:

Leave a comment

Back to Top