Shkumbini, Mustafaj shqyrton disa oferta

Shkumbini, Mustafaj shqyrton disa oferta

Shkumbini, Mustafaj shqyrton disa oferta

No Comments on Shkumbini, Mustafaj shqyrton disa oferta

Një prej futbollistëve më të mirë të Shkumbinit, sulmuesi Mustafai pranoi mundësinë e largimit drejt një skuadre tjetër të Superligës. “Kam disa oferta të rëndësishme, por nuk do të nxitohem”, deklaroi lojtari që pretendon se një sezon më parë ishte pranë Dinamos. “Kam patur disa oferta për provë në Gjermani dhe në Kroaci. Së bashku me disa propozime nga skuadra të tjera të Superligës, të gjitha këto më kanë bërë që të mendohem gjatë. Të shohim se çfarë do të ndodhë, por në këtë moment nuk ka asnjë garanci për skuadrën ku mund të luaj”.

Lulzim Resuli/Sportekspres

About the author:

Leave a comment

Back to Top