Gjyla, i paqartë për të ardhmen

Gjyla, i paqartë për të ardhmen

Gjyla, i paqartë për të ardhmen

No Comments on Gjyla, i paqartë për të ardhmen

Shkumbinit po përgatitet të nisë stërvitjen për sezonin e ri, por nga ana tjetër asgjë nuk është e qartë se çdo të bëhet me lojtarët. Për shefin e klubit, Astrit Isaj, të gjithë lojtarët janë pjesë e Shkumbinit. Mbrojtësi i djathtë, Viktor Gjyla, i cili ka luajtur për tre sezone me peqinasit, thotë se nuk e di se çfarë do të bëhet. “Po kalojmë pushime të gjata. Kam qëndruar në pritje të ndonjë lajmi nga Shkumbini, por nuk kam pasur asnjë kontakt me drejtuesit. Gjithçka mbetet e paqartë. Unë kam edhe një vit kontratë me klubin, por nuk po shoh asnjë lëvizje dhe e ardhmja duket e pasigurt”, thotë Gjyla.

Lulzim Resuli

About the author:

Leave a comment

Back to Top