Sistemet e ndriçimit, OSSH pengon përfundimin e projektit

Sistemet e ndriçimit, OSSH pengon përfundimin e projektit

No Comments on Sistemet e ndriçimit, OSSH pengon përfundimin e projektit

Gjashtë stadiume të superiores nuk kanë kabina dhe rrjetin e kabllove, OSSH nuk pranon të investojë Moti i keq, mosakordimi nga bashkitë respektive i fondit për sistemin e ndriçimit, vonesat në përfundimin e projektit nga firmat e ndërtimin, janë vetëm disa arsye pse gjashtë stadiume të skuadrave të kategorisë superiore vazhdojmë të jenë pa ndriçim artificial. Sikur të mos mjaftonin këto, pengesë bëhet edhe OSSH (Operatori i Sistemit të Shpërndarjes), që nuk pranon të instalojë kabinat elektrike dhe të ndërtojë rrjetin e kabllove nga shtyllat e tensionit të lartë deri në kabinat e stadiumeve

Read more:
Sistemet e ndriçimit, OSSH pengon përfundimin e projektit

About the author:

Leave a comment

Back to Top