Bashkia e Peqinit e hapur per cdo lehtesim dokumentacioni per formimin e nje sh.a

Bashkia e Peqinit e hapur per cdo lehtesim dokumentacioni per formimin e nje sh.a

Bashkia e Peqinit e hapur per cdo lehtesim dokumentacioni per formimin e nje sh.a

No Comments on Bashkia e Peqinit e hapur per cdo lehtesim dokumentacioni per formimin e nje sh.a

Edhe kryetari bashkise Rrushi i eshte bashkuar hapur mendimit te shumices qe president i ekipit te jete Xhavit Ismaili
Ne mbeshtetje te ekipit te gjithe ja njohim mentalitetin e tij karakterin e forte dhe korrektesine qe ai ka ndaj mendoj se jemi nje me rrymen qe president i ekipit te jete Xhavit Ismaili.
Ne synimin tone eshte ndertimi i nje ekipi qe te qendroje ne mesin e arte te klasifikimit. Packa asaj qe Ismaili mund te investoje mendoj se emri i tij ne krye te klubit eshte nje prestigj i madh per ekipin.
Bashkia e Peqinit eshte e hapur per cdo lehtesim dokumentacioni per formimin e nje sha qe do te mundesoje ecurine normale te ekipit ne kete sezon.
Mesa duket te gjithe jane dakord dhe entuzast qe z.Xhavit Ismaili te jete president i klubit te Shkumbinit me perjashtim te njerit, atij vete.

About the author:

Leave a comment

Back to Top