Kontakto

Per pyetje dhe informacine rreth faqes www.ksshkumbini.com plotesoni te dhenat me poshte.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

1 Comment

 1. Vladimir  - 17/06/2010 - 12:35
  Reply /

  Të nderuar miq,
  Unë kam agjencinë tuaj menaxhimit në Serbi dhe në kuadër të njëjtin numër të madh të lojtarëve të cilësisë shumë të mirë dhe trajner, trajneri i portier …
  Unë dua që për të vendosur bashkëpunim në lidhje me transferimin e lojtarëve dhe trainerëve në klubin tuaj, është lojtar tuaj në Serbi dhe Evropë.
  Unë shpresoj se ju do të shihni http://www.kplusfootball.com të gjeni diçka që ju pëlqen dhe ne do të gjejmë një gjuhë të përbashkët
  Unë pres përgjigjen tuaj
  Mr.VLADIMIR Agjenti / Menaxher RANĐELOVIĆ

Leave a comment

Back to Top