Liga e kampioneve 2012 2013 Shorti dhe tabela

Liga e kampioneve 2012 2013 Shorti dhe tabela

Liga e kampioneve 2012 2013 Shorti dhe tabela

13 Comments on Liga e kampioneve 2012 2013 Shorti dhe tabela

Liga e kampioneve 2011-2012 Champions League 201 2013. U hodh shorti per ligen e kampioneve per sezonin e ri 2011 2012 . Kalendari i Liges se kampioneve per sezonin 2012 2013 eshte ky me poshte. Liga e kampioneve Grupet dhe skuadrat.

Liga e Kampionëve

About the author:

13 Comments

 1. aurel  - 26/08/2011 - 10:24
  Reply /

  milan superior …………..milan fitues i champions league

 2. shpetim  - 23/09/2011 - 11:10
  Reply /

  ooooooooo real madridi fitues champion

 3. defrim  - 27/09/2011 - 20:58
  Reply /

  Reali Champion

 4. florim  - 12/12/2011 - 09:43
  Reply /

  milan kampione

 5. albani  - 20/01/2012 - 22:07
  Reply /

  inter champion

 6. liridon hoxha  - 16/03/2012 - 14:42
  Reply /

  barcelona kampion

 7. edon  - 16/03/2012 - 15:04
  Reply /

  barcelona kampjon chlik

 8. valmir  - 16/03/2012 - 16:42
  Reply /

  milani esht gjith kampion

 9. arlind  - 03/10/2012 - 16:30
  Reply /

  barcelona kampione

 10. bossi  - 06/12/2012 - 14:25
  Reply /

  milan forever<3

 11. eriol  - 29/08/2013 - 17:56
  Reply /

  wow

Leave a comment

Back to Top