Nga Peqini për provë në Kroaci dhe Austri

Nga Peqini për provë në Kroaci dhe Austri

Nga Peqini për provë në Kroaci dhe Austri

No Comments on Nga Peqini për provë në Kroaci dhe Austri

19-vjeçari peqinas Branica ka qenë këtë kampionat pjesë e ekipit të rinjve të Tiranës për shkak të studimeve të larta që lojtari vazhdon në kryeqytet. Për sulmuesin peqinas i cili ka shënuar 12 gola me ekipin e Tiranës ka një interesim të një menaxheri maqedonas i cili dëshiron që lojtari të provohet në dy ekipe të Europës. Njëra pistë është ajo e Kroacisë në ekipe të Kategorisë Superiore dhe nga ana tjetër një pistë e mundshme është edhe ajo Austriake. Vetë lojtari mendon se këto janë një dritë e mirë për të ardhmen e tij, ndaj dëshira është e madhe për të provuar veten në njërin prej këtyre dy shteteve.

About the author:

Leave a comment

Back to Top