Shiko ndeshjen e futbollit Shqiperi Mali i Zi Live

Shiko ndeshjen e futbollit Shqiperi Mali i Zi Live

Shiko ndeshjen e futbollit Shqiperi Mali i Zi Live

No Comments on Shiko ndeshjen e futbollit Shqiperi Mali i Zi Live

Shiko ndeshjen e futbollit Shqiperi Mali i Zi live drejteperdrejte nga interneti me koment shqip nga TVSH. Ndeshjen miqesore midis Shqiperise dhe Malit te Zi LIVE te dates 10 gusht 2011 e cila do te luhet ne stadiumin e Shkodres Loro Borici ne oren 20:00, do te mund ta shikoni ne adresen e njohur te internetit Atdhe.al Kliko ne linkun www.atdhe.al/sport.html Shqiperia dhe Mali i Zi live trasmetohet nga TVSH live si dhe ne satelit. Por ju mund ta ndiqni ndeshjen e futbollit Shqiperi vs Mali i Zi online ne adresen e Atdhe.al www.atdhe.al/sport.html

About the author:

Leave a comment

Back to Top