Shkumbini, Brenda javes Shoqeri aksionere dhe me president

Shkumbini, Brenda javes Shoqeri aksionere dhe me president

Shkumbini, Brenda javes Shoqeri aksionere dhe me president

No Comments on Shkumbini, Brenda javes Shoqeri aksionere dhe me president

Ekipi i shkumbinit duket se ka shfrytezuar me se miri shtyrjen e kampionatit pasi eshte duke zgjidhur nje ngerc te madh.

Ne QKR (organi qe miraton Sha) kane shkuar i gjithe dokumentacioni per kthimin e shkumbinit ne Shoqeri aksionere. Ne krye te bordit mbikqyres do te jete z/Shkelzen Dejsmaili. Ndersa administrator u ekipit do te jete z/Astrit Isai. Po ashtu brenda dites se ejte te javes ne vazhdimdo te prezantohet edhe emri i presidentit te ri te klubit. Per efekt privatesie nuk mund tju bej te ditur emrin e tij. Behet fjale per nje biznesmen ndertimi ne kryeqytet i cili pritet ti jape fund problemit ekonomik te klubit. Me shume gjasa ai nuk do te jete donator i vetem pasi bashke me te pritet te jete edhe nje tjeter donator. Gjithsesi nje gje eshte e sigurte qe eipi i shkumbinit javen e ardhshme do ta mbylle ndryshe nga ajo qe lame pas .

About the author:

Leave a comment

Back to Top