Shkumbini, Dervishi e kthen skuadrën në “shtëpinë peqinase”

Shkumbini, Dervishi e kthen skuadrën në “shtëpinë peqinase”

Shkumbini, Dervishi e kthen skuadrën në “shtëpinë peqinase”

No Comments on Shkumbini, Dervishi e kthen skuadrën në “shtëpinë peqinase”

Dervishi përpara ndeshjes me Lacin kërkon rikthimin te fitorja pas dy pikëve të marra në transfertë: “Fakti që kemi marrë dy barazime në dy takime të transfertave na ka bërë të ndjehemi të qetë dhe me shumë besim tek vetja. Ne e kemi theksuar edhe më parë që synimi ynë është pikërisht kampionati ndaj do të jemi shumë të kujdes-shëm takim pas takimi. Kampionati do të jetë i gjatë ndaj ne duhet të tregohemi vigjilent pasi në një moment lufta për mbijetesë bëhet edhe më e ashpër dhe ne duam të jemi sa më larg këtij rreziku. Është për tu përgëzuar fakti që ekipi po jem më të mirën nga ndeshja në ndeshje me një vetmohim duke përballuar vështirësitë që kanë qenë evidente. Vihet re gjithnjë e më shumë ndjenja e krenarisë që ekziston në një ekip i formuar nga një brum të rinjsh peqinas që kanë dëshirë dhe vullnet të mirë për të mbajtur lart ngjyrat e këtij ekipi”.

About the author:

Leave a comment

Back to Top